Nye åpningstider: Timebestilling!

Du ringer +47 33 12 83 06 eller +47 926 57 500 og vi avtaler en time som passer for deg. Mandag–fredag kan du bestille time kl 08:00–19.00. Lørdag kan du bestille time kl 09:00–14:00

Skal du ha skipakke setter vi av 1 time. Skal du ha ski setter vi av 1/2 time.

Spesialforretning

Skaugs Sport er en spesialforretning for langrenn, hopp, tur og fjell. Vi er gode på langrenn, tur, fjell og hopp. Vi fører kjente merkevarer og satser på kvalitet. Ikke på de billigste turskipakkene som en del kjedebutikker selger. Vi skal gi kundene en en god skiopplevelse og selge kvalitet. Vi tester ut nye skimodeller, nytt utstyr, nye smøringer, nye strukturer og prøver å ligge helt i front når det gjelder nytt utstyr.

 

Bakgrunn

Forretningen blir drevet av 2 personer, begge med solid bakgrunn fra langrennssporten. Innehaver er tidligere aktiv langrennsløper på høyt nivå, har hatt representasjonsoppgaver for Norge og er norsk mester i langrenn. Har utdannelse som langrennstrener og har vært trener/leder for Skiforbundets turrennlandslag og trener på klubbnivå. En av medhjelperene er fortsatt aktiv langrennsløper og trener. Har utdannelse fra Norges Idrettshøgskole med langrenn som spesialfelt.

 

Få 10% på ditt første kjøp!

Vi ønsker å gi våre nye kunder 10% på deres første kjøp. Legg igjen mailen din nedenfor, så sender vi rabattkode.